Tündérkés ajándékcsomag

Sku: Tunderkes

Out of stock

Szépségdobozt minden Tündérnek!

 

Ó a tündérek, olyan csodálatosak! A fiatalság pedig olyan tündéri. A Tündérkés ajándékcsomagunkat azoknak ajánljuk, akik a szívükben teljességgel meg tudják élni a fiatalságuk örömeit és tudják, hogy a szépség titka az önmagunkra fordított figyelem. Ebben a szépségdobozban benne van a lehetőség, a tündéri megszépüléshez. Minden kistündér szeretne illatos és rózsaszínű vízben fürdeni és egy színpompás macaron dobozka belsejébe elrejteni a kis csillogó ékszereit. A jól zárható unikornisos tasakban pedig a tündérek csoda országának finompiperéit lehet tárolni.

A Tündérkés szépség ajándékdoboz pontos tartalma:

  • Szilikon arctisztító: Minden bőrtípusra ajánlott szépítő eszköz ez a hámlasztó hatású szilikon kézi arctisztító korong, melynek rendszeres használatával megelőzhető a pattanások kialakulása.
  • Unikornisos zárható tasak: univerzális minden tartó
  • Szív formájú konjac szivacs: A konjac szivacs 100%-ban természetes kígyópálma rostból áll. Gyengéd, masszírozó hatásával javítja az arc vérkeringését. Finoman megtisztítja a pórusokat és gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket. A bőr tiszta, puha, selymes és üde lesz a használatától.  Érzékenybőrűek is használhatják.
  • Romantikus lázadó fürdőbomba 200 g bőrselymesítő hatás és mesés illat, amely lazításra, pihenésre csábít. Csodás élménnyé teszi a fürdőzést.
  • Sminkszivacs: ultrasoft cseppformájú sminkeltávolító szivacs
  • 3 db Macaron formájú ékszertartó: Vannak különleges ékszereid, melyeket az utazásaidra is szívesen magaddal viszel? Itt a megoldás, hogy biztonságban tudd őket szállítani. De a fésülködőasztalod dísze is lehet ez a néhány macaron dobozka, csak egyszerűen tedd őket egy szép porcelán sütis tálkára és a barátnőid tuti eltátják a szájukat! BFF ajándéktartónak is tökéletes.

13 490 Ft

Elfogyott