Csupa csoki ajándékbox

Sku: CsupaCsoki

Out of stock

Édességből ez a tuti

 

Az édesség mosolyt és csoki foltot csal a gyerekek arcára. Egy finom édességekből álló ajándékdoboz pedig minden gyermek álma. Mert melyik gyerek ne szeretné a nutellát egy kiskanállal az üvegből lassan, megfontoltan és szuper titkosan kieszegetni. Titkosan, mert anyuka azt szeretné, hogy a kenyér is fogyjon, de a selymes krém így az igazán jó. Főleg, ha egy kis kakaóval utána le lehet öblíteni. A Csupa Csoki ajándékbox különlegessége a duplafalú macis pohár, ami annyira izgalmas és cuki, hogy attól minden innivaló sokkal finomabb lesz. Ez a csomag nem korhatáros, legyen szó kicsikről vagy nagyokról, aki az édességet szereti, az ezt megérdemli. 

A Csupa Csoki ajándékdoboz  tartalma:

  • Macis dupla falú üvegpohár: A dupla üveg biztosítja, hogy a lurkók nem égetik meg a kismancsaikat a melegebb innivalóktól. A kedves arcú macika hozzásegíti a gyerekeket, hogy szeressenek inni, így könnyebben el lehet érni az elegendő napi folyadékbevitelt. A pohár anyaga üveg. Mérete: 200 ml
  • Kinder Schoko Bons tejcsokoládé bonbonok tejes krémmel és mogyoródarabkákkal töltve 185 g
  • Nutella & GO sticks: Bárhol és bármikor merülj el az isteni finom Nutella & Go-ba! A Nutella snack csomag mártogatósa a ropogós kenyérpálcikákkal és a krémes mogyorókrémmel egyszerű, de tökéletes élményt ad.
  • Nutella kenhető kakaós mogyorókrém 200 g. A verhetetlen és eredeti ízével mindenkinek pozitívan indul a napja.
  • Csoki szívószál: varázsolj kakaóitalt és közben élvezd az ízeket!

12 990 Ft

Elfogyott