Anyukámnak ajándékcsomag

Sku: Anya

Out of stock

Mondd el neki, hogy szereted

 

Az anyukáknak a legszebb ajándék a gyermekeik öröme, amikor ölelkezve elsuttoghatják, hogy mennyire szeretnek bennünket. Fejezzük ki feléjük minél többször a szeretetünket, hogy mennyire értékesek és milyen nagy szükség van a figyelmükre és a törődésükre. Ezzel a kis ajándékdobozzal kedveskedhetsz az édesanyádnak, akinek így örömet, jókedvet, egy kis lazítást és ünnepi hangulatot csempészhetsz a hétköznapjaiba. 

Az Anyukámnak ajándékdoboz tartalma:

  • Passionate birsalma pálinkás tejcsokoládé: hazai ízvilágú bonbon, hazai gyümölcsből és hazai pálinkából. A csokoládé közepén egy roppanós cukorkéreg burok rejti a selymesen folyékony ám erejét nem titkoló pálinkát. A csokoládé és a pálinka kiváló harmóniát alkotnak.
  • Szálas szappan rózsa díszdobozban: az élethű és illatos szappan virág lassan oldódik fel a fürdővízben. Tökéletesen kényeztető luxus hangulatot teremt.
  • Greenman Finom és Gyengéd szappan 100 g A Greenman szappanok tiszták, természetesek, növényi olajokból és illóolajokból készülnek.
  • Bambusz szappantartó: stílusával és természetességével tökéletes dísze és hasznos kelléke lehet minden fürdőszobának.
  • Érzéki Himalája fürdősó kémcsőben: egy kellemes himalája fürdősós fürdő lehet nyugtató, relaxáló hatású és akár frissítő és energiával feltöltő is. 

12 490 Ft

Elfogyott