Belle ajándékbox

Sku: Belle

Out of stock

Meglepetés ajándékok a szépségnek

 

Ez az egyik legbájosabb ajándék szettünk. Úgy érezzük, hogy ez egy annyira elragadó és varázslatos ajándékdoboz, ami mintha egy Disney meséből pottyant volna elénk. A szépséges, jószívű és okos hercegnő után így a Belle ajándékcsomag nevet kapta az illatgyertyából, a törékeny és illatos rózsaformájú szappanvirágból, a kis ékszertartókból és az egyedi stílusú ZAX csoki bonbonokból álló doboz. Válaszd ezt a kollekciót, ha választott nő tudtára szeretnéd adni, hogy mennyire nagyra értékeled a szépséges jelenségét.

A szépséges Belle ajándékdoboz tartalma:

  • ZAX Prémium Mini csokoládé: A hazai ZAX kézműves csokoládéműhelyében készülő bonbonok isteni finomak és szívvel-lélekkel készültek. Minden egyes darab egyedi és gyönyörű, művészi igényességgel, kézzel festett.
  • Pünkösdi rózsa szappan: rózsaformájú, finom illatú kényeztető szappanvirág. Gyönyörű, ahogy feloldódik a fürdővízben. Selymessé válik használatától a bőr tapintása.
  • Macaron ékszertartó: Hogy mi mindenre lehet jó egy macaron formájú ékszertartó? Egy női táska sok mindent rejt. Ahhoz, hogy bárhová biztonságosan elvigye egy nő a kedvenc ékszereit egy ilyen stílusos kis ékszertartó nélkülözhetetlen kellék lehet.
  • Illatgyertya: Csodálatos aromával illatozó gyertya, amely garantáltan meghitt hangulatot teremt. A visszazárható üvegcsének köszönhetően az illat tovább marad intenzív.

12 990 Ft

Elfogyott