SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

A megrendelt termékek szállítása Magyarország területére a Sprinter futárszolgálattal, házhozszállítással, valamint Pick-Pack Ponton történő felvétellel valósul meg.

Határidő

A megrendeléstől számítottan a termékek kézhezvétele maximum 2-4 munkanapon belül várható. Termékeink szállítása munkanapokon történik. Amennyiben ez bármilyen oknál fogva nem megoldható, mindenképpen jelentkezünk a megadott telefonszámon vagy e-mailben és tájékoztatunk a lehetőségekről.
A megrendelt termék feladása

  • utánvétes fizetés esetén a vissza igazolástól,
  • banki átutalásos illetve bankkártyás fizetés esetén az átutalt összeg jóváírásától számított 1-2 munkanapon belül történik.

A kézbesítés szempontjából fontos, hogy olyan – lehetőleg mobil – telefonszámot adj meg, amin napközben is el tudunk érni.
Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Fizetési módok

A Lunabox webáruházában az alábbi fizetési módok közül választhatsz:
Bankkártyás fizetés
Webáruházunkban a Barion Smart Gateway rendszerén keresztül történő „ biztonságos vásárlás a kártyaadatokkal”biztonságos fizetési rendszerét veheted igénybe.
A Barion Smart Gateway szolgáltató segítségével fizethetsz interneten keresztül bankkártya és hitelkártya segítségével. Használata ingyenes, továbbá ez a fizetési mód egyszerű, gyors, miközben biztonságot nyújt a felhasználóinak.
A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szükség:
– Kártyaszám: a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 16 jegyű szám
– Lejárati dátum: a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő hh/éé formátumú szám
– Érvényesítési kód: a kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye (CVV2 vagy CVC2

Banki átutalás

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheted. Amennyiben banki átutalást választasz rendelésed kiegyenlítéseként, úgy az ehhez szükséges adatok az alábbiak:
Kedvezményezett neve Gombos Brigitta
Számlavezető bank:Unicredit Bank Zrt.
Számlaszám: 10918001-00000117-08390009
Közlemény: [Kérem itt tüntesd fel megrendelésed azonosítóját, rendelésszámát]
A gyorsabb ügyintézés és beazonosíthatóság végett kérjük, hogy a közlemény rovatba mindenképp tüntesd fel a megrendelés azonosítóját, ennek hiányában az átutalás rögzítése hosszabb időt vehet igénybe. Felhívjuk figyelmedet, hogy a termékek kiszállítását az átutalás megérkezése után kezdjük meg, így a kiszállítási idő az átutalás megérkezésétől számítandó. Amennyiben a fizetéssel kapcsolatban bármilyen kérdésed, kérésed merülne fel kérem keress minket bizalommal!
Ügyfélszolgálatunk telefonszáma: +36-30-3836426
E-mail elérhetőségünk: info@lunabox.hu

Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor szeretnéd kiegyenlíteni, akkor válaszd az “Utánvétel” fizetési módot. Ebben az esetben a megrendelés ellenértékét a kézbesítést végző Sprinter Futárszolgálat munkatársánál rendezheted. Amennyiben Pick Pack Pontra kérted a szállítást, utánvéttel, akkor a kiválasztott átvételi helyen rendezheted rendelésed ellenértékét. Az utánvétellel történő fizetés plusz költséget nem jelent, minden esetben díjmentes.

Átvételi módok, átvételi díjak

SPRINTER futárszolgálat

A futárszolgálat az általad megadott szállítási címre viszi a megrendelt terméket ahol azt helyben, személyesen veheted át. A kiszállítást a Sprinter futárszolgálat végzi. A futár várható érkezéséről e-mail és/vagy SMS értesítést küldünk a vásárló részére, melyben 3 órás időkapu kerül megjelölésre. Az értesítés a kézbesítés nap reggelén kerül kiküldésre. Az időkapu csak tájékoztató jellegű, nem garantáljuk az időkapuban történő érkezést.

Pick Pack Pontra szállítás

A Pick Pack Pont kényelmes, kedvező árú, megbízható személyes csomagátvételt biztosít az ország 190 városában több mint 800 Pick Pack Ponton. A minőségi, hosszan nyitva tartó átvevőpontokon a napi teendőidhez igazodva, akár 5 napig átveheted az online megvásárolt termékeket hálózatuk üzleteiben.

A szállítási költségek az alábbiak:
Pick-Pack Pont : 990 Ft
Sprinter futárszolgálat: 1290 Ft

A fenti árak tartalmazzák az ÁFÁ-t és kizárólag Magyarország területére érvényesek.
Külföldi szállítás esetén pontos cím ismeretében tudunk ajánlatot adni a szállítás díjára, ezzel kapcsolatban keresd ügyfélszolgálatunkat az info@lunabox.hu e-mail címen.