Rólunk

Veletek is előfordult már, hogy olyan ajándékot kaptatok párotoktól, aminek hatására csak néztetek és nem tudtátok eldöntei, hogy ezt most komolyan gondolja-e, vagy csak viccelődik? 🙂 Aztán próbáltatok mosolyogni, nehogy megbántsátok őt? Velem abszolút előfordult, nem is egyszer. Ezért kezdtem el gondolkodni azon, hogy hogyan tudnánk párjainkat egy olyan irányba terelni, hogy ez többet ne nagyon forduljon elő. Se velem, se másokkal!

Szóval Lányok, nyugodtan küldjétek át e-mailben, messengeren, vagy bármely egyéb célravezető módon párotoknak a Lunabox.hu oldalt, hadd tájékozódjanak ők is picit! 🙂

Így mindenki jól jár. Ők megspórolnak egy csomó időt és energiát, Ti pedig egy izgalmas, stílusos és igazán hasznos kis csomagot bontogathattok!

A Lunabox vállalkozást közösen üzemeltetjük férjemmel. Az én feladatom a dizájn,  a beszerzés, az övé pedig háttérfeladatok koordinálása. A csomagolást egyszerűen imádjuk.  Ahogy elkészülnek az ajándékok és elindulnak leendő gazdájához, az egyik legizgalmasabb része az egésznek. Tiszta szívből, Nektek!

És semmiképpen se feledkezzünk meg az egyik legfontosabb tanácsadónkról, a kislányunkról.
Noémi koordinálja a kislány csomagok összeállítását, de leginkább a termékek tesztelését. 🙂
Mindig kikérem a véleményét, hogy egy leendő cukiságnak a dobozban ő is örülne-e.
Ha a válasz igen, már mehet is a kosárba és hamarosan a Ti ajándékdobozotokba.

Rengeteg időt és energiát fordítunk 1-1 csomag összeválogatására, összeállítására és arra is, hogy maga a csomag kibontása is nagy élményt jelentsen mindenki számára. A szépség mellett nagy figyelmet fordítunk a minőségre és környezetünk megóvására is. Dobozaink újrahasznosíthatóak, nem egyszer használatosak. Így használat után a polcon, asztalon új életet kezdhetnek. Töltőanyagaink nagy része pedig lebomló, természetes alapanyagból készülnek. További nagyon fontos célkitűzésünk még, hogy hazai kézműves kisvállalkozásokkal és gyártókkal tudjunk együttműködni. Csomagjainkban gyakran fogtok találkozni hazai kozmetikumokkal, desszertekkel és egyéb kis apróságokkal. 

A legfrissebb csomagok mindig az Instagram Lunabox oldalára fognak felkerülni. Érdemes ott nézelődni először. De természetesen itt az oldalon is tudtok a csomagokról tájékozódni és természetesen rendeléseket leadni.

Mindenkinek csodás napokat és ajándékozásokat kívánunk!

Kriszti és Szabolcs