Rólunk

Az egész talán egy karácsonyi ajándékdobozzal kezdődött, ami Amerikából Magyarországra utazott. Akkor gondoltunk arra, mi lenne, ha ehhez hasonló ajándékhoz más is hozzá juthatna?  Elköteleződésünk, hogy olyan kínálatunk legyen, amiben mindenki megtalálhatja a boldogságot.

Teljes szívünkből és hatalmas lelkesedéssel készítjük össze ajándékdobozainkat, melyet korfüggetlenül ajándékozhatsz szeretteidnek. A Lunabox ajándékdobozai tökéletes választás lesz akár a kedvesedet, szüleidet, gyermekedet szeretnéd meglepni vagy ha átölelnéd a nagymamádat, de a korlátozások miatt nem teheted. Küldj nekik ajándékot, jelezd számukra, hogy eszedbe jutottak és hogy szereted őket!

Mi a Lunabox-nál igyekszünk olyan termékeket kiválogatni dobozainkba, amit mi is örömmel kapnánk és adnánk. Folyamatosan kérdezzük barátainkat, ismerőseinket, mik azok a tárgyak, amiknek ők is örülnének. Természetesen magunkat is elemezzük közben, hisz tudjuk, nem vagyunk egyformák, így a vágyaink sem azonosak.

Sok minden folyik a színfalak mögött, mire egy-egy box elkészül. Ezekről is szívesen osztunk meg veletek információkat, elmeséljük a mi kis kedvenc dobozaink történetét. Mert bizony mindegyiknek van. Színes, humoros, vidám, mint ahogyan maga a kész produktum.

Lunabox csapata


Segítünk örömet okozni azoknak, akiket szeretsz és akik fontosak Neked.

További történetek megismeréséhez kövess minket Instagram-on és Facebook-on.

 
lunabox csapat