GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések

Kinek ajánljátok az ajándékcsomagot?

A csomagokat azoknak ajánljuk, akik szeretnék társukat, barátukat meglepni valami igazán egyedi ajándékkal, viszont nem szeretnének napokat weboldalakon lógva tölteni, sőt napokig shoppingolni sem, hogy összeválogassák a megfelelő ajándékokat. Ezt mi megtesszük helyettetek, igényesen és körültekintőek. Csak olyan termékek kerülnek a csomagokba, amit mi is tiszta szívvel ajándékoznánk magunknak.

A csomagok mindig elérhetőek, azonnal szállíthatóak? Nekem holnapra kellene az ajándék.

Igyekszünk minden termékből raktárkészletet tartani. Viszont, mint látjátok, sokféle termék megtalálható a csomagokban. Előfordulhat, hogy az egyikből éppen elfogyott minden, így nem tudjuk másnapra szállítani. De ilyenkor sincs semmi baj! Ha a csomag nagyon sürgős, egyszerűen pótoljuk egy hasonló minőségű és megjelenésű termékkel. Ezt minden esetben, telefonon, e-mailen  egyeztetjük előtte.

Mennyi idő alatt szállítjátok ki a csomagokat?

A csomagokat általában 1-2 munkanap alatt ki tudjuk szállítani. Ettől eltérő időpontról mindenképpen értesítést küldünk. A termékcsomagok megrendelésénél nyomon tudjátok követni, hogy az adott csomag raktárkészleten van-e. Ha igen, akkor csomagod akár másnapra ott lehet!

Tudom küldeni az ajándékcsomagot külföldre is?

Mivel most indítjuk a webáruházunkat, nem tudjuk felmérni mennyire releváns ez az igény. Pont ezért erre a szállítási módra nem kerestünk még csomagszállító céget. Amennyiben azt tapasztaljuk, van igényetek erre és ezt jelzitek is nekünk (lásd elérhetőségek, valamint Facebook, Instagram), intézkedünk!

Tudom küldeni az ajándékcsomagot külföldről is magyarországi címre?

Természetesen! A mai technológia környezetben végülis teljesen mindegy, honnét indítod a megrendelésedet! Mi bármilyen magyarországi címre oda tudjuk szállíttatni a meglepetésedet.
Ahogy az előző pontban jeleztük, idővel szeretnénk a külföldi címre való szállítást is megoldani.

Meglepetésként is küldhetem, az ünnepelt címére is?

Természetesen igen! Sőt, ez egy kiváló felvetés, hogy valóban meglepetést okozz szerettednek. A csomag minden esetben úgy érkezik, mintha maga az ünnepelt kapná kézhez. Számlát nem tartalmaz a csomag, ezt a megrendelő kapja kézhez elektronikus úton, csak arra figyelj, hogy ebben az esetben a fizetés ne utánvétel legyen. Így a meglepetés igazán meglepetés lehet!

Tudok személyes üzenetet küldeni a csomaggal együtt?

Megrendeléskor minden esetben ki kell választani, hogy milyen alkalomra szánod az ajándékcsomagot, pontosan azért, hogy mi egy ajándékkísérő kártyát tudjunk beletenni.
Egyedi kártyákat teszünk a  csomagokba születésnapra, névnapra, évfordulóra és más eseményekre is. A Te dolgod csak feltüntetni az ajándékozás apropóját.

Van-e lehetőség a csomag személyes átvételére?

A csomagokat kizárólag csomagküldés útján kézbesítjük, személyes átvételre sajnos nincs lehetőség egyelőre.