GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések

Kinek ajánljátok az ajándékcsomagot?

A csomagokat azoknak ajánljuk, akik szeretnék társukat, barátukat meglepni valami igazán egyedi ajándékkal, viszont nem szeretnének napokat weboldalakon lógva tölteni, sőt napokig shoppingolni sem, hogy összeválogassák a megfelelő ajándékokat. Ezt mi megtesszük helyettetek, igényesen és körültekintőek. Csak olyan termékek kerülnek a csomagokba, amit mi is tiszta szívvel ajándékoznánk magunknak.

A csomagok mindig elérhetőek, azonnal szállíthatóak? Nekem holnapra kellene az ajándék.

Igyekszünk minden termékből raktárkészletet tartani. Viszont, mint látjátok, hogy sokféle termék megtalálható a csomagokban. Előfordulhat, hogy az egyikből éppen elfogyott minden, így nem tudjuk másnapra szállítani. De ilyenkor sincs semmi baj! Ha a csomag nagyon sürgős, egyszerűen pótoljuk egy hasonló minőségű és megjelenésű termékkel. Ezt minden esetben egyeztetjük előtte.

Mennyi idő alatt szállítjátok ki a csomagokat?

A csomagokat általában 1-2 munkanap alatt ki tudjuk szállítani. Ettől eltérő időpontról mindenképpen értesítést küldünk. A termékcsomagok megrendelésénél nyomon tudjátok követni, hogy az adott csomag raktárkészleten van-e. Ha igen, akkor csomagod akár másnapra ott lehet!

Tudom küldeni az ajándékcsomagot külföldről is, magyarországi címre?

Természetesen! A világ bármely részéről feladhatod megrendelésed és mi házhoz szállítjuk a megadott magyarországi címre. Ha éppen nem tartózkodsz itthon, de szeretnéd meglepni családtagodat, barátodat, ne habozz, mi házhoz szállítjuk Neked. Nem kell izgulni, csomagjaink diszkrétek, soha nem tartalmaznak árcédulákat. A számlát TE fogod csak megkapni, elektronikus úton.

Meglepetésként is küldhetem, az ünnepelt címére is?

A válasz itt is természetesen az, hogy igen! A csomag minden esetben úgy érkezik, mintha maga az ünnepelt kapná készhez. Számlát nem tartalmaz a csomag, ezt a megrendelő kapja készhez elektronikus úton, csak arra figyelj, hogy ebben az esetben a fizetés ne utánvétel legyen. Így a meglepetés igazán meglepetés lehet!

Tudok személyes üzenetet küldeni a csomaggal együtt?

Megrendeléskor minden esetben ki kell választani, hogy milyen alkalomra szánod az ajándékcsomagot, pontosan azért, hogy mi egy ajándékkísérő kártyát tudjunk beletenni.

Egyedi kártyákat teszünk a  csomagokba születésnapra, névnapra, évfordulóra és más eseményekre is. A Te dolgod csak feltüntetni az ajándékozás apropóját.

Van-e lehetőség a csomag személyes átvételére?

A csomagokat kizárólag csomagküldés útján kézbesítjük, személyes átvételre sajnos nincs lehetőség egyenlőre.